Meer resultaten voor router naar router

router naar router
Tweede router in je netwerk installeren Computer Idee.
De router die achter de modemrouter wordt geplaatst, hoort bij het netwerk van de modemrouter, want daar krijgt hij zijn ip-adres van. Met andere woorden, er wordt een kabel getrokken van een lan-poort van de modemrouter naar de wan-poort van de tweede router.
Twee routers met elkaar verbinden wikiHow.
English: Connect Two Routers, Español: conectar dos routers, Português: Conectar Dois Roteadores, Italiano: Collegare Due Router, Deutsch: Zwei Router mit einander verbinden, Français: connecter deux routeurs ensemble, Bahasa Indonesia: Menghubungkan Dua Router, Routers, etina: Jak propojit dva routery, Ting Vit: Kt ni hai b nh tuyn, 2, 2.
Onderwerp: 2e router aansluiten lukt niet One More Thing.
Ik wil mijn netwerk idd uitbreiden, ik heb boven namelijk slecht wifi ontvangst. Ik gebruik verder geen air-printer of iets. Puur om te internetten. Ik heb de router beneden eruit gehaald en via de nieuwe router een kabel naar mn mac gedaan.
Bouw een extra router in je thuisnetwerk How To ComputerTotaal.
Ook voor onveilige IoT-apparatuur komt een dergelijk gescheiden netwerk van pas. Een eigen router betekent overigens wel dat je zelf instaat voor de configuratie en upgrades. Even naar de provider bellen voor ondersteuning van je tweede router zit er natuurlijk niet in.

Contacteer ons