Resultaten voor lan router

lan router
Wireless LAN Wikipedia.
Wireless LAN afgekort WLAN is een draadloos local area network dat vaak ook toegang geeft tot internet, meestal gebaseerd op 802.11 protocollen. Hiervoor zijn meerdere apparaten nodig. Via een apparaat met een draadloze adapter koppel je je aan een zogenaamd access point, een andere machine die signalen uitzendt. Heel wat commerciële access-points bevatten ook een router, switch en/of modem.
LAN Hoe kan ik IPTV instellen? Officiële Support ASUS België.
ALTERNATE dé online computer en elektronica specialist!
Indien alle producten voldoende voorradig zijn en de bestelling en betaling op een werkdag voor 2200: uur voltooid wordt, kan de bestelling afhankelijk van de gekozen producten, verzendmethode en leverdatum reeds de volgende werkdag uitgeleverd worden. Meer infomatie en voorwaarden.
Wake Up on LAN met Telenet.
NAT: als een PC van je LAN een paket stuurt naar een site op het Internet, dan weet de router dat paketten van die site bedoeld zijn voor die ene PC omdat er in het paket een soort correlation" ID" wordt bijgehouden.
hoe kan ik routers aan elkaar koppelen voor een lan Computer Idee Forum.
hoe kan ik routers aan elkaar koppelen voor een lan. ik heb twee routers router 1 en router 2ene vier poorten ander ook vier ik kan alleen een lan verbinding krijgen met de computers die op router 1 zijn aangesloten en niet op router.

Contacteer ons