Resultaten voor router achter router

router achter router
Artikelen: Cisco Stappenplan router-achter-router Ziggo Gebruikers Groep Experts helpen klanten.
Klik op LAN Setup. Klik op Pre-assigned DHCP IP Addresses. Vul bij MAC Address het Mac-adres van uw eigen router in. Vul bij Assign to IP het IP Address voor uw router in. Bijvoorbeeld" 192.168.178.50" zodat het IP-adres van uw router 192.168.178.50" is.
Extra router achter ziggo modem Netwerken GoT.
Een router achter de ziggorouter is meestal geen probleem omdat de adressen van de ziggorouter in het 192.168.178.x gebied zit en andere routers standaard in het 192.168.0-2.x gebied, maar als je geen gebruik maakt van de wifi hotspots van ziggo kan je hem inderdaad ook altijd in bridge mode zetten.
Je router instellen: hoe doe je dat? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Je router instellen. Een router opnieuw instellen of aansluiten kan lastig zijn, maar met de juiste stappen ben je sneller online dan je denkt. Lees hoe je het configuratiemenu opent, instellingen wijzigt en een nieuwe router aansluit op je wifi-modem.
Tweede router in je netwerk installeren Computer Idee.
De router die achter de modemrouter wordt geplaatst, hoort bij het netwerk van de modemrouter, want daar krijgt hij zijn ip-adres van. Met andere woorden, er wordt een kabel getrokken van een lan-poort van de modemrouter naar de wan-poort van de tweede router.
Hoe plaats ik een tweede router? Apps Software ComputerTotaal.
Tot slot doet u in router 1 een ethernetkabel netwerkkabel in bijvoorbeeld ethernetpoort 1, en u verbindt die kabel in router 2 ook met ethernetpoort 1 niet in de WAN-poort stoppen dus. Nu is router 2 een dom" draadloos toegangspunt geworden voor router 1.
Router achter router Hardware.Info Forum.
Wil je zelf een vraag stellen of deelnemen aan discussies, dan moet je je registreren of inloggen met je Google of Facebook account. Veel plezier op het Hardware.Info Forum! Inloggen / registreren Inloggen met Facebook Inloggen met Google. Router achter router.
Het beste thuisnetwerk Deel 2: Router instellen Games ComputerTotaal.
Als er een veld is voor gateway of router vul je het IP-adres van je router in, meestal is dit 192.168.1.1. In de webinterface van een netwerkapparaat zoals in dit geval een NAS kun je een vast IP-adres instellen. Eigen wifi-router achter wifi-modem-router.
Veilig op ieder openbaar netwerk via VPN op je router How To ComputerTotaal.
Lastig is dat je nu werkt met twee routers achter elkaar en dat je eigen router een privaat IP-adres van de eerste router krijgt. Je kunt aan het IP-adres dat je eigen router gebruikt voor de internetverbinding herkennen of je router achter een andere router hangt.

Contacteer ons