Zoeken naar wan aansluiting router

wan aansluiting router
TP-LINK aansluiten op kabel De Netweters.
In dat geval moeten er een paar functies uitgeschakeld worden DHCP bvb en moet de UTP kabel in een LAN poort gestoken worden. Als je wel een gewone Telenet modem hebt en geen HGW, dan moet de kabel wel in de WAN poort en moet je jouw router wel zelf configureren om als DHCP enz te dienen. When nothing goes right, go left! Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren. Als nieuw markeren. Naar een vriend e-mailen. Ongepaste inhoud melden. Volgens mij zijn die ronde aansluitingen op jouw TP-Link Archer 7 bedoeld om de 3 wifi antennes op vast te schroeven. De verbinding met de modem moet inderdaad met een utp-kabel gebeuren op de wan-poort. Of heb je het soms over het muurdoosje? In dat geval kan je gebruik maken van MoCa adapters. Principis Experienced Meesterweter. Als nieuw markeren. Naar een vriend e-mailen. Ongepaste inhoud melden. Ik ga even alles samenvatten. Bij een Telenet installatie krijg je tegenwoordig een HGW modemrouterwifi. Het kan ook zijn dat je een modem hebt. Een telenet modem heeft maar 1 ethernet poort, een coax rond aansluiting en nog aansluitingen voor telefonie.
Hardware.Info Nederland.
Cookies kunnen worden gebruikt om op Hardware.Info advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen die aansluiten op je interesses. Ook derden kunnen je internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video's' van YouTube. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen.
Tweede router in je netwerk installeren Computer Idee.
De wan-poort is de poort waarop het internet aangesloten wordt in een opstelling met een los modem en een losse router. Het feit dat de verbinding tussen modemrouter en router op deze manier wordt gelegd, betekent dat de tweede router niet weet dat hij al in een lokaal netwerk zit.
BBOX configuratie met tweede router? Proximus NL.
Zowel Wouter1984 en ik hebben hier reeds uit de doeken gedaan hoe je een andere router achter je BBOX kan hangen. De zoekfunctie brengt raad. 8 jaar geleden. 13 januari 2011. dank axs voor je feedback. Echter ik heb de 4LAN poorten op de linksys nodig. wat zijn de opties als ik toch de WAN poort van de linksys wil gebruiken?
Wegwijs in het routerjargon door 9 tips How To ComputerTotaal.
Soms zie je op een router een ethernetaansluiting met de naam WAN staan. Dit staat voor Wide Area Network en gebruik je in de meeste gevallen om een zelf gekochte router met de modemrouter aan te sluiten die je van de ISP hebt gekregen.

Contacteer ons