Zoeken naar wan aansluiting router

wan aansluiting router
Tweede router in je netwerk installeren Computer Idee.
Die filters zijn helemaal niet nodig, want de tweede router heeft zelf een firewall. Op deze manier hebt u geen last van nat achter nat en zijn bijvoorbeeld nas-apparaten die aangesloten worden op de tweede router eenvoudig te benaderen van buiten het netwerk.
Wegwijs in het routerjargon door 9 tips How To ComputerTotaal.
Soms zie je op een router een ethernetaansluiting met de naam WAN staan. Dit staat voor Wide Area Network en gebruik je in de meeste gevallen om een zelf gekochte router met de modemrouter aan te sluiten die je van de ISP hebt gekregen.
Router Router aansluiten aansluiten TimTip. Elektronicaweb.com.
Je router aansluiten is een eenvoudige klus met behulp van TimTip. Routers worden standaard geleverd met een UTP-kabel. Deze kabel lijkt veel op een telefoonkabel, echter is deze een slag groter. Steek deze meegeleverde kabel in de achterkant van de router in de WAN poort.
TP-LINK aansluiten op kabel De Netweters.
In dat geval moeten er een paar functies uitgeschakeld worden DHCP bvb en moet de UTP kabel in een LAN poort gestoken worden. Als je wel een gewone Telenet modem hebt en geen HGW, dan moet de kabel wel in de WAN poort en moet je jouw router wel zelf configureren om als DHCP enz te dienen. When nothing goes right, go left! Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren. Als nieuw markeren. Naar een vriend e-mailen. Ongepaste inhoud melden. Volgens mij zijn die ronde aansluitingen op jouw TP-Link Archer 7 bedoeld om de 3 wifi antennes op vast te schroeven. De verbinding met de modem moet inderdaad met een utp-kabel gebeuren op de wan-poort. Of heb je het soms over het muurdoosje? In dat geval kan je gebruik maken van MoCa adapters. Principis Experienced Meesterweter. Als nieuw markeren. Naar een vriend e-mailen. Ongepaste inhoud melden. Ik ga even alles samenvatten. Bij een Telenet installatie krijg je tegenwoordig een HGW modemrouterwifi. Het kan ook zijn dat je een modem hebt. Een telenet modem heeft maar 1 ethernet poort, een coax rond aansluiting en nog aansluitingen voor telefonie.
Zo plaatst u eenvoudig een tweede router Computertip.
behandel router 3 in principe alsof u een tweede router aansluit op router 1 zie punt 1.3 op deze pagina. Dus zorg ervoor dat het IP-bereik van router 3 afwijkt van de beide andere routers. Zet het bijvoorbeeld op 192.168.
Hardware Info.
Cookies kunnen worden gebruikt om op Hardware Info advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen die aansluiten op je interesses. Ook derden kunnen je internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video's' van YouTube. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen.
BBOX configuratie met tweede router? Proximus NL.
Zowel Wouter1984 en ik hebben hier reeds uit de doeken gedaan hoe je een andere router achter je BBOX kan hangen. De zoekfunctie brengt raad. 8 jaar geleden. 13 januari 2011. dank axs voor je feedback. Echter ik heb de 4LAN poorten op de linksys nodig. wat zijn de opties als ik toch de WAN poort van de linksys wil gebruiken?
Netwerk aanleggen met een router/modem.
De kabel naar de router moet in de WAN Wide Area Network poort van de router zitten. Voor een aansluiting op de router/modem zijn CAT5e of Cat6-kabels nodig geen crosskabels, die zijn alleen geschikt om twee PC's' direct aan elkaar te koppelen, zonder tussenkomst van een router.

Contacteer ons